Bed & Breakfast

No. 76

Borgoumont 76 Stoumont - BE
1 Kamer, 1-3 Gasten
Diverse ontbijt opties
Over no.76

“Sfeer en meer”

Onze gastenkamer heeft alles privé, eigen entree, (overdekt terras) hal waaraan badkamer, 2p slaapkamer met 2p bed en zitje, eigen keuken met eettafel, bijna een volwaardig appartement. U heeft hier enkel geen eigen afzonderlijke huiskamer. De “huiskamer” die u op de foto’s ziet is er voor onze gasten wel voor het ontvangst en het geserveerd ontbijt. Het domein is ruim 5 ha groot, midden in het groen…kabbelend water…zalig uitzicht. Groot gezamenlijk panorama terras, tafeltennis tafel, hangmat, jeu de boules…. Rust, privacy, genieten…

Één van de Heren is ook ontwerper en kunstenaar… dus een groene artistieke & sfeervolle omgeving, waar wij indien gewenst u graag een uitgebreid “Heren van Sfeer met uitzicht”ontbijt serveren….of een wat eenvoudiger “ontbijt in de mand” voor in uw appartement bezorgen…of u draagt zelf voor alles en volgt eventueel onze graag gegeven tips voor het vinden van de lekkerste lokale producten  !

Met mountainbike- en wandelroutes voor de deur, top restaurants, toeristische trekpleisters, en alle bekende Ardeense outdoor sporten om de hoek, bieden De Heren van Sfeer op Borgoumont 76 een unieke en artistieke verblijfplaats voor zowel de recreatieve als de zakelijke gast, voor een kort verblijf of een volledige vakantie, voor de eenling, duo of trio… (kleine groepen kunnen op nr 43 terecht). Kinderen vanaf 14 jaar zijn welkom, huisdieren helaas niet. 

De Heren van Sfeer verwelkomen u graag…niet in een verkapt hotel maar in een “echte B&B”, midden in ons dagelijks leven, en toch alle privacy.

Goed om te weten…coronatijd…social-distancing…en hopelijk snel niet meer nodig…maar een 1,5 meter afstand ontvangst is hier geen probleem…onze beide lokaties zijn op dit moment volledig privé (geen andere gasten), en indien gewenst ook zelfvoorzienend (eigen keuken), indien u liever geen geserveerd ontbijt wilt.

De Heren van Sfeer kijken uit naar uw komst !

Check beschikbaarheid:

Geen beschikbaarheid en u wilt toch graag zo snel mogelijk komen ?... of u heeft een ander verzoek of voorkeur... stuurt u ons dan zeker een e-mail. Wij bespreken dan graag al uw wensen en onze opties met u persoonlijk. Er kan meer dan wij hier kunnen laten zien !