Bed & Breakfast
Heren van Sfeer

No. 43

Borgoumont 43 Stoumont - BE
1 Kamer, 1-3 Gasten
Diverse ontbijt opties
Over no.43

B&B, gîte, Chambre d`hôte, appartement, gastenkamer, vakantiehuis…noem het zoals je wil !

“Sur les Champs”

De Heren van Sfeer hebben in 2018 hun domein in Borgoumont (nr 76) uitgebreid met een historische boerderij, 300 meter verderop in de straat (nr 43). Deze plek, wat van oudsher “Sur Les Champs” heet (“in de velden”), is gelegen op een unieke historische plek, anno 1872…met voor ons enorm veel mogelijkheden. Hier moeten al onze werkzaamheden en passies een plek gaan krijgen, dus ook onze slapende gasten !

Onze passies…dus tussen de schapen en de koeien, beelden, schilderijen en andere interieur-objecten hebben wij ook hier een bijzondere artistieke en vooral sfeervolle slaapplek proberen te creëren. Eén waar de rustzoekers, natuurliefhebbers, sfeer-zoekers, mede creatievelingen, muzikale gasten, de weekendje-uit mensen, de volledige-vakantiemensen, de hele lange verblijf mensen, de buitensporters, de culinaire liefhebbers, wandelaars en de ik-doe-helemaal-niets-mensen zich allemaal zouden moeten kunnen thuis voelen…

We starten in deze boerderij met een eerste gasten appartement die geschikt is voor 1 tot 3 personen. Eigen ingang, badkamer met douche/toilet/wastafel en ligbad, complete keuken met eettafel, afzonderlijke 2p slaapkamer met lounge en smart-tv en uiteraard gratis wifi. Parking is op afgesloten privé terrein en er is een af te sluiten fietsenstalling.

Voorlopig heeft deze accomodatie 3 opties qua ontbijt: Geen ontbijt (eigen keuken), bezorgde ontbijtmand (€ 16 pp), of het geserveerde Heren van Sfeer ontbijt € 22 pp), maar daar voor moet u dan wel 300 meter lopen/rijden naar nr 76.

Er volgen in 2020-21 op deze accomodatie nog in ieder geval twee appartement, een gezamelijke ontvangst/ontbijt/ huiskamer, een buitenkeuken en een kunstattelier/galerie.

De inrichting en de omgeving van de boerderij maken dat deze accomodatie geschikt is voor kinderen vanaf 14 jaar, geen huisdieren. Bel of mail vrijblijvend voor al uw vragen !

Goed om te weten; coronatijd,social-distancin, en hopelijk snel niet meer nodig, maar een 1,5 meter afstand ontvangst en verblijf is hier geen enkel probleem…onze beide lokaties zijn op dit moment volledig privé (geen andere gasten), en indien gewenst ook 100% zelfvoorzienend (eigen keuken), indien u liever geen geserveerd ontbijt wilt.

De Heren van Sfeer kijken uit naar uw komst !

Check beschikbaarheid:

Geen beschikbaarheid en u wilt toch graag zo snel mogelijk komen ?... of u heeft een ander verzoek of voorkeur... stuurt u ons dan zeker een e-mail. Wij bespreken dan graag al uw wensen en onze opties met u persoonlijk. Er kan meer dan wij hier kunnen laten zien !