Bed & Breakfast
Heren van Sfeer

No. 43

Borgoumont 43 Stoumont - BE
1 Kamer, 1-3 Gasten
Diverse ontbijt opties
Over no.43

B&B, Chambre d`hôte, appartement, gastenkamer, vakantiehuis…noem het wat je wil …

“Sur les Champs”

De Heren van Sfeer hebben in 2018 hun domein in Borgoumont (nr 76) uitgebreid met een historische boerderij, 300 meter verderop in de straat (nr 43). Deze plek, wat van oudsher “Sur Les Champs” heet (“in de velden”), is gelegen op een unieke historische plek, anno 1872…met voor ons enorm veel mogelijkheden. Hier krijgen al onze werkzaamheden en passies een plek , dus ook onze slapende gasten !

Onze passies…dus tussen de schapen en de koeien, beelden, schilderijen en interieur-objecten hebben wij ook hier een bijzondere artistieke en vooral sfeervolle slaapplek proberen te creëren. Eén waar de rustzoekers, natuurliefhebbers, sfeer-zoekers, mede creatievelingen, muzikale gasten, de weekendje-uit mensen, de volledige-vakantiemensen, de hele lange verblijf mensen, de buitensporters, de culinaire liefhebbers, wandelaars en de ik-doe-helemaal-niets-mensen zich allemaal zouden moeten kunnen thuis voelen…

We zijn gestart in deze boerderij met een eerste gasten appartement die geschikt is voor 1 tot 3 personen. Eigen ingang, badkamer met douche/toilet/wastafel en ligbad, complete keuken met eettafel, afzonderlijke 2p slaapkamer met lounge en smart-tv en uiteraard gratis wifi. Parking is op afgesloten privé terrein en er is een af te sluiten fietsenstalling.

Voorlopig heeft deze accomodatie 3 opties qua ontbijt: Geen ontbijt (eigen keuken), bezorgde basis ontbijt in mand à € 12,50 pp, of het complete geserveerde in Heren van Sfeer sfeer ontbijt à € 17,50 pp op Borgoumont  nr 76. Bij het invoeren van een reserveringsaanvraag kunt u uw ontbijt-voorkeuren opgeven.

Er volgen in 2020-21 op deze accomodatie nog in ieder geval twee appartement, een gezamenlijke ontvangst/ontbijt/ huiskamer, een buitenkeuken en een kunst-attelier/galerie.De inrichting en de omgeving van de boerderij maken dat deze accomodatie geschikt is voor kinderen vanaf 14 jaar en geen huisdieren. Iedereen welkom behalve de mensen die feestlocatie zoeken… bel of mail vrijblijvend voor al uw vragen !

Goed om te weten, Corona-tijd,social-distancing, en hopelijk snel niet meer nodig, maar een 1,5 meter afstand ontvangst en verblijf is hier geen enkel probleem. Onze beide locaties zijn op dit moment volledig privé (geen andere gasten), en indien gewenst ook 100% zelfvoorzienend (eigen keuken), indien u liever geen bezorgd of geserveerd ontbijt wilt.

 

Boek direct bij de Heren van sfeer

ZIE BESCHIKBAARHEID:

Het ingeven van de door u de gewenste verblijfsdata verplicht u tot niets. De 1e prijs die u ziet na invoering data is de basisprijs (zonder ontbijt voor 1p) voor uw verblijf, in het volgende scherm kunt u alle opties en aantallen aanvinken. De tarieven worden voordeliger wanneer u 3 nachten of langer verblijft. Prijs lang verblijf (1 week of langer) op aanvraag. Ontbijt opties (prijs per nacht):

  • Geen ontbijt
  • Bezorgd ontbijt á 15.00 pp. (minimaal 2x).
  • Ontbijt geserveerd à € 19,50 pp. (op Borgoumont 76,minimaal 2x)

(per verblijf is er 1 optie te kiezen, tenzij u 4 nachten of meer verblijft).

Geen huisdieren toegestaan en kinderen vanaf 16 jaar welkom.

Geen beschikbaarheid en u wilt toch zo snel mogelijk uw verblijf plannen? Heeft u een ander verzoek of voorkeur, stuur ons dan een e-mail (gewoon het formulier invullen). Wij mailen de nog beschikbare data retour, en bespreken graag al uw wensen en mogelijkheden persoonlijk met u. Uw reserveringsaanvraag via dit formulier is niet bindend, dat word het pas na persoonlijk mail-contact !

Prijzen voor kerstperiode & Formule-1 zijn altijd op aanvraag! Verblijf van maar één nacht is in de weekends/vakanties/feestdagen niet mogelijk (u betaalt minstens twee nachten), en daarbuiten enkel mogelijk op aanvraag en + 50%).