Borgoumont 43 Stoumont - BE
Unieke gastenkamers
Diverse ontbijt opties

Onze historische vakwerkboerderij ligt op de plek wat van oudsher ‘Sur Les Champs’ (in de velden) opgetekend staat, ze is gelegen op een unieke plek midden in het gehuchtje ‘Borgoumont’, de oudste gedeeltes dateren van voor 1872.
Veel is al volledig gerenoveerd, en onze eerste gastenkamer “La Croix” (een appartement van 48 m2) met het zicht op het originele kruisbeeld op het origineel bakhuisje, is sinds 2020 in gebruik. Er zijn diverse binnen en buiten ruimtes, ook overdekt. er volgt nog meer…

Borgoumont/La Gleize/Stoumont zijn ideaal centraal gelegen tussen de toeristische plaatsjes Spa (welness/Formule-1 circuit/Hoëgne), Malmedy, Stavelot, Trois Ponts, Aywaille (Ninglinspo/grotten van Remouchamps). In de directe omgeving zijn er drie ski-pistes en diverse langlauf gebieden, de wandel- en de mtb-routes starten voor de deur. De eerste leuke restaurants zijn er al op wandelafstand, en binnen een cirkel van 15 min met de auto is er enorm veel keuze aan cullinaire mogelijkheden.

Het ontbijt mag u, met hulp van de lokale bakker en dorpswinkel zelf verzorgen, u heeft hier een eigen complete keuken.

Of wij doen dat heel graag voor u in de vorm van een de-luxe geserveert ontbijt (€ 19,50 pp per nacht). Bij het invoeren van een reserveringsaanvraag kunt u uw ontbijt-voorkeuren opgeven.  

Klikt u hieronder rustig vrijblijvend verder om onze verschillende opties, beschikbare data en bijhorende prijzen te ontdekken. U maakt nooit automatisch een reservering, dit wordt pas definitief na over en weer bevestiging per mail.

Bel of mail vrijblijvend voor al uw vragen !

 

Boek direct bij

de Heren van sfeer

U ziet in deze kalender onze actuele beschikbaarheid. Na het ingeven van de door u gewenste verblijfsdata, krijgt u de totaal prijs te zien, maar verplicht u tot niets. Als u voor de derde keer op zoeken/book drukt verstuurt u pas een aanvraag. 

Of u vult het contactformulier in en geef aan welke data u graag zou komen, met hoeveel personen, en wel of geen ontbijt service, en wij reageren direct met een offerte !

Hier onder vindt u de uitleg van onze prijzen van ons eerste appartement.

 

 

.

Chambre “La Croix”

Appartement  met zicht op het oudste stukje van de boerderij, het nog volledig orginele bakhuisje, en het Christus beeld anno 1872. Dit appartement heeft een hal, badkamer (ligbad/douche/wastafel/toilet), afzonderlijke keuken met eetkamer, afzonderlijke slaap- en huiskamer, overdekt privé-terras. 

Deze prijzen die u hier ziet zijn op basis van een 2-persoonsbezetting (3e persoon is mogelijk) en exclusief ontbijt:

Bij verblijf van twee nachten € 129 per nacht, € 119 per nacht bij drie nachten of meer, € 109 per nacht bij een week of langer.

Op alle Belgische en Nederlandse vakantie en feestdagen € 139 per nacht bij een verblijf van twee nachten, € 129 per nacht bij drie nachten of meer € 119 per nacht bij een week of langer..

Afwijkende prijzen gelden voor de kerstperiode, en het weekend van de formule-1 race Spa-Francorchamps (vraag vrijblijvend info). Een verblijf bij ons is minimaal 2 nachten op feestdagen, de weekends en alle Belgische &  Nederlandse vakantieperiodes. Daar buiten is één nacht mogelijk op aanvraag en met toeslag.

Op reservering: Ons de-luxe-de-heren-van-sfeer geserveerd ontbijt (€ 19,50 pp per nacht).  

U heeft hier een eigen keuken dus ook zelf het ontbijt verzorgen gaat prima (bakker/dorpswinkel op 20 min wandelafstand/ 2 min auto).