Borgoumont 43 Stoumont - BE
Unieke gastenkamers
Diverse ontbijt opties

B&B, Chambre d`hôte, vakantie-appartement, gastenkamers, vakantiehuis, gîte…geef het maar een naam.
Onze historische vakwerkboerderij ligt op de plek wat van oudsher “Sur Les Champs” heet (“in de velden”), ze is gelegen op een unieke plek midden in het gehuchtje Borgoumont, de oudste gedeeltes dateren van voor 1872.
Veel is al volledig gerenoveerd. Onze eerste gastenkamer “La Croix” (een appartement van 48 m2) is sinds 2020 in gebruik. En  de tweede “au Naturel” volgt. Er zijn diverse binnen en buiten ruimtes, ook overdekt…en er volgt nog meer…veel meer, met mogelijkheden voor solisten of kleine groepen, mensen ontmoeten of juist heel veel privacy, het kan hier beide.

Borgoumont/La Gleize/Stoumont zijn ideaal centraal gelegen tussen de toeristische plaatsjes Spa (welness/Formule-1 circuit/Hoëgne), Malmedy, Stavelot, Trois Ponts, Aywaille (Ninglinspo/grotten van Remouchamps). In de directe omgeving zijn er drie ski-pistes en diverse langlauf gebieden, de wandel- en de mtb-routes starten voor de deur. De eerste leuke restaurants zijn er al op wandelafstand, en binnen een cirkel van 15 min met de auto is er enorm veel keuze aan cullinaire mogelijkheden.

Twee ontbijt-formules: Of u zorgt er (met hulp van de lokale bakker) zelf voor, u heeft hier een eigen complete keuken. Of wij zorgen ervoor in de vorm van een de-luxe-in-het-appartement-geserveert ontbijt (€ 19,50 pp per nacht). Bij het invoeren van een reserveringsaanvraag kunt u uw ontbijt-voorkeuren opgeven. Het geserveerd ontbijt kan enkel op reservering twee dagen voor aankomst, en minimaal twee dagen achter elkaar. 

Klikt u hieronder rustig vrijblijvend verder om onze verschillende opties, beschikbare data en bijhorende prijzen te ontdekken. U maakt nooit automatisch een reservering, dit wordt pas definitief na over en weer bevestiging per mail.

Bel of mail vrijblijvend voor al uw vragen !

 

Boek direct bij

de Heren van sfeer

Het ingeven van de door u de gewenste verblijfsdata verplicht u tot niets. Het wordt pas een reservering naar over-en-weer mail contact. U vult hier de data van voorkeur in, en u krijgt te zien wat er beschikbaar is… of u scrolt hier naar beneden en ziet per accommodatie de beschikbaarheid.

De tarieven zijn 10% voordeliger bij een verblijf van 3 nachten of langer.

Prijzen voor verblijven langer dan 1 week tot een paar maanden aan toe ( “Short Stays”) zijn uiteraard nog interessanter  (prijs op aanvraag), de kerst-periodes én het Formule-1 weekends (meestal de laatste van augustus) en de bijhorende prijzen zijn beschikbaar op aanvraag.

Verblijven van maar één nacht zijn in de weekends/vakanties/op feestdagen niet mogelijk. Op andere dagen en bijhorende prijs mogelijk op aanvraag . 

 

 

Chambre “La Croix”

Kamer met zicht op het oudste stukje van de boerderij, het nog volledig orginele bakhuisje, en het Christus beeld anno 1872.

Dit appartement heeft een hal, badkamer (ligbad/douche/wastafel/toilet), afzonderlijke keuken met eettafel, 2p slaap- huiskamer, privéterras. 

Prijs per nacht* op basis van 2 persoonsbezetting, exclusief ontbijt:

€ 109,- per nacht van zondag tot vrijdag

€ 119,- per nacht in de weekends

€ 129,- per nacht in de vakanties (BE + NL)

€ 139,-  per nacht op feestdagen.

- 10% bij een verblijf van 3 of meer nachten.

Afwijkende prijzen gelden voor de kerstperiode, en het weekend van de formule-1 race Spa-Francorchamps (vaak laatste weekend aug).

*Een verblijf bij ons is minimaal 2 nachten op feestdagen, de weekends en in de Belgische &  Nederlandse vakantieperiodes. Daar buiten is één nacht mogelijk op aanvraag.

Op reservering de-luxe-geserveerd ontbijt (€ 19,50 pp per nacht). Maar u heeft hier een eigen keuken dus ook zelf verzorgen met hulp van de lokale bakker gaat hier prima. 

BINNENKORT

Chambre “au Natural”

Under Construction !

Letterlijk....deze 2e kamer/appartement wordt op dit moment gerealiseerd.

Al onze "appartementen" (nr 3 en nr 4 zijn ook al onderweg) krijgen allemaal een vergelijkbare sfeer, in verschillende kleurstellingen, maar hebben allemaal een andere indeling en telkens de nadruk op een andere functionaliteit. De één heeft het accent op een functionelere keuken, de ander een grote luxere badkamer, en de volgende weer een grotere eigen huiskamer etc....geen copy-paste dus!