Datum niet beschikbaar?

Neem toch contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken. Mede door onze andere werkzaamheden is er soms toch meer mogelijk dan dat wij op deze website kunnen laten zien !

of mail

4 + 15 =

Chambre “La Croix”

Kamer met zicht op het oudste stukje van de boerderij, het nog volledig orginele bakhuisje, en het Christus beeld anno 1872.

Dit appartement heeft een hal, badkamer (ligbad/douche/wastafel/toilet), afzonderlijke keuken met eettafel, 2p slaap- huiskamer, privéterras. 

Prijs per nacht* op basis van 2 persoonsbezetting, exclusief ontbijt:

€ 109,- per nacht van zondag tot vrijdag

€ 119,- per nacht in de weekends

€ 129,- per nacht in de vakanties (BE + NL)

€ 139,-  per nacht op feestdagen.

- 10% bij een verblijf van 3 of meer nachten.

Afwijkende prijzen gelden voor de kerstperiode, en het weekend van de formule-1 race Spa-Francorchamps (vaak laatste weekend aug).

*Een verblijf bij ons is minimaal 2 nachten op feestdagen, de weekends en in de Belgische &  Nederlandse vakantieperiodes. Daar buiten is één nacht mogelijk op aanvraag.

Op reservering de-luxe-geserveerd ontbijt (€ 19,50 pp per nacht). Maar u heeft hier een eigen keuken dus ook zelf verzorgen met hulp van de lokale bakker gaat hier prima. 

BINNENKORT

Chambre “au Natural”

Under Construction !

Letterlijk....deze 2e kamer/appartement wordt op dit moment gerealiseerd.

Al onze "appartementen" (nr 3 en nr 4 zijn ook al onderweg) krijgen allemaal een vergelijkbare sfeer, in verschillende kleurstellingen, maar hebben allemaal een andere indeling en telkens de nadruk op een andere functionaliteit. De één heeft het accent op een functionelere keuken, de ander een grote luxere badkamer, en de volgende weer een grotere eigen huiskamer etc....geen copy-paste dus!